MűhelyPRN 84.: BMW német házaspártól: 1,5 millió javításra, eddig

Totalcar.hu

188 E megtekintés61

  Robi nagyon szereti ezt a BMW-t, amit teljesen megértünk. Egy ilyen Bangle-ötös még ma is szép autó, ráadásul az 535d ereje meghökkentő, ahogy az E60 széria várható javítási és fenntartási költségei is. Ha láttad az előző Fotelneppert, nyilván érdekel, mit találtunk a tizenöt éves Touringon, amikor gazdája begurult vele az Avalonhoz. A MűhelyPRN támogatója a Szakál Metal, az Eneos olajok kizárólagos importőre. www.eneos-olaj.hu/ www.szakalmetal.eu/
  A videót a Bosch Elektromos Kéziszerszámok divíziója támogatta, a Bosch GTC 400 C Professional hőmareráról az alábbi linken tudhatsz meg többet:
  www.bosch-professional.com/hu/hu/products/gtc-400-c-0601083101

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Totalcar.hu

   Szeretnéd megtudni, milyen állapotban van a kinézett használt autó, eladnád a meglévőt, de nem akarsz vitát a vevővel? Próbáld ki a Totalchecket, a Totalcar átvizsgálási szolgáltatását a MűhelyPRN szakembereivel. Katt ide a részletekért: totalcar.hu/totalcheck

   1. József, Toto Molnár

    @Krisztián Vasas szerintem gyárit néztek....

   2. TheSteveVanD

    Ha szeretnéd megtudni milyen állapotban van a kamerád szenzora, akkor nézd meg a videó végén azokat a foltokat a képen. Ideje lenne egy szenzortisztításnak, csak futja rá abból a rakás reklámból ami megjelenik egy ilyen videó alatt :)

   3. Krisztián Vasas

    @Zsolt Kapui nem az volt a lényeg hanem a 180e Ft vs 8e ft

   4. Zsolt Kapui

    @Krisztián Vasas Helyesen úgy írjuk-mondjuk, hogy Bárdiban. N-el a végén. De inkább úgy ,hogy Bárdinál

   5. Róbert Kéri

    M L Nincs ezzel gond. Szabad jármű választás van, azaz mindenki maga dönti el, melyik péló végére akaszkodik rá. Nyílván könnyebb az élet, ha van egy vállalkozás, vagy bármilyen bevétel, ami életben tartja a vágyat és lelkesedést. Csak nem ez az általános.

  2. Fake News Magyarország

   Maximalista..... ellenben hülye. Német házaspár mi :D

  3. Gyuszika Lakatos

   Annyit nem ér az autó amennyit már rá költött meg meg rá fog! De igen,nagyon jó autót vettél 😂😂😂😂😂

  4. Tomi Rácz

   Üdvözlet! :) Elnézve a tulajt, tipikusan az a tájszólásos 'redneck' aki a helyi diszkók béjemvése... xD Láthatóan híján van az önkritikának, mert pl. a helyében én nem égetném magam egy ilyen videóval, ahol is a kommentszekció alig fél óra alatt, a kb. 1000 bejegyzésével rögtön ízekre is szedné a fejem... (A monológgal szerintem egy picit készülhetett volna.) Amit nem értek, az az, hogy mégis hogyan tudott a ’nagybelű, egyszerű vidékiség' anyagi szintet lépni, pláne, hogy elmondása szerint egy E39-ről váltott E61-re (ami valljuk be, nem egy olcsó buli) és még költenie is kellett rá. Végezetül pedig, a maximalista szó egy jó darabig fájó pont lesz számára, aminek a jelentését végre vagy megtanulja rendesen, vagy elfelejti, mellőzi... :) Szíven Róbert! ;)

  5. Sandor Dobsa

   Egyszerűbb lett volna elmondani mi a jó rajta 😉

  6. Zsolt Szabó

   viszont az operatőr nem lázas

  7. Csaba Mihalik

   Onnan tudod, hogy hazudni fog a jobbágy, hogy így kezdi a mondatot: "Igazság szerint az az igazág..."

  8. andras kelemen

   az én tükörlapom most vettem nem gyári,kék szinü,füthetö,tökéletes,37 euro..nem kell riogatni a népet

  9. atee9210

   Nem érdekes hogy nincs pénz a további javíttatásra, majd egy újabb személyi kölcsön megoldja. A legfontosabb hogy BMW-vel járhatok, a sok Suzukis meg csak nézhet engem mekkora király vagyok.

  10. MiLo

   BMW X5 30d f15 90db hibakód! De mindegyik ilyen alibi kód mint: Hátsó ülésfűtés, hátsó üléssor állítómotor stb. A szép az, hogy ezekből egy extra sincs benne az autóban..

  11. MiLo

   Jó, igen ez e realitás egy 15-20 éves autón már kell cserélni sokmindent, nem ez a lényeg. 5-6 Millióból viszont van egy olyan autó amit ma 15-20Mért lehetne megvenni. Még mindig megéri.

  12. Péter Sárosi

   185 ezer forintos tükörlap ??? Annak már minimum azt kell tudnia , hogy a Ferrari FF-t csak a tükörben láthatom... 18.500 on is elgondolkodnék , ez vicc !

  13. Telegdi Péter

   A videón keresztül is látszik a hátsó lengőkar szilent szakadt!

  14. Krisztián Nyitó

   Német házaspártól, akik Fatima és Juszuf...

  15. Péter Deák

   "maximalista vagyok" - ja, de úgy viszem az autót átnézésre, hogy még a világítás is rossz, annak ellenére, hogy jelzi az autó...

  16. Norbert Páll

   Most értettem meg miért porno. 9x élveztem el a video alatt és még 11x a komment mező átfutásakor

  17. nincs szabadnick

   Messziről "villanthat" a ránézésre építőipari kisvállalkozó a megrendelőnek és a földiknek.Ha költött is erre a szutyokra,többet biztos nem fog,mert elfogyott a pénze.Épeszű ember nem bagatelizálja el és bír együtt élni üzemanyagfolyással.

  18. Alex Melicher

   Kamionos házaspár,orvos házaspár után itt a német házaspár!

  19. István Varga

   Gyönyörű....ép elem nincs....ép futómű nincs....váltó már cserélve....motor karteres.....elektronika kuka kb.....akkor most vett az emberünk egy roncsot? no sebaj,bontásra még jó lesz mert erre költeni vétek .

  20. József Csonka

   Nem tudom mit dolgozik az úr, de érdekelne van-e oda felvétel? Én is szeretnék annyi pénzt keresni amiből fenn tudja tartani ezt az autót. :D

  21. Zemling Zoli

   Sosem értettem, hogy a folyadékok és a kopó alkatrészek cseréjét valaki miért veszi "ráköltésnek". Ennyi erővel a tankolás, mosás, pályamatrica is az. :-)

  22. bmw520ds

   Remek kis videó volt! Nekem húsz éve vannak használt BMW-im. Újat nem tudok venni. Élhető autó volt mind! Most amit használok, nem volt a baráti körömben egy ember sem, aki azt mondja, vedd csak meg, jó lesz...Akitől vettem, kopasz, agyontetovált, kigyúrt csávó. Nem az akivel sötétben szívesen találkozik az ember! Amit mondott, minden úgy volt, a típushibákról kérdeztem. Mindent elmondott hogy mit cseréltetett, a legolcsóbb volt a HAHU-n, volt még ezen kívül három autója, házat vásárolt, kellett a pénz. Kezet ráztunk, egymás szemébe néztünk és minden úgy volt ahogy mondta. Sz.rok rá hogy karcos, megfakult, nyoma van az időnek, ne rohadjak le vele és ne kelljen hurcibálni tréleren! Majdnem három éve használom. Megveszem a kacatokat hozzá fél áron, van rá garancia, magam kicserélgetem és nem számít ki- mit gondol! Tükörlap? Bontósok kb. 10000-Ft körül adják a fényre sötétedőt... Lengőkar darabár? Felröhögtem a szám hallatán! Ezekre az utakra amik itt vannak, tökéletesen jó egy közepes árfekvésű, mínusz kedvezményes bármi, műszakitól-műszakiig jó lesz az! A "gyári" sem gondolom hogy többet kibír! Persze, a haszon a lényeg... A Balaton partján egy pohár Cola többe kerül mint négy liter a Heny Marketben...Kinek, mi éri meg? Van egy Renault munkába járni. Most ép az önindítója működésképtelensége miatt áll. Az sem tökéletes autó. Pedig, fele annyi a kilométer benne mint a Német szarban. Érdekes! Én eddig azzal szembesültem, kevés dolog ment tönkre amit a BMW gyárt! Inkább olyan alkatrészek, mint Bosch, Valeo, Behr, Hella, stb.stb.stb.

  23. Tamas Kajfis

   mindegy csak BMW legyen ráírva mert attól megy

  24. Gábor Magyar

   ...megvette a bmw-ótót, neki van előszőr bmw ótója a faluban...szegény srác, buta mint a segg

  25. Stifler Viktor

   kamu banán váltó gomb a legjobb:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

  26. Kelpo Johny

   "Alulról húz mint a vízhordólány"😅 tipikus lefingott bmw tipikus tulajjal, masterpiece lett ez a rész is!👌👍😅

  27. Dávid Csík

   igazságszerint az az igazság

  28. peter korzaar

   ..14 éves autóban váltót kell cserélni ??....

   1. zoley88

    Nem kéne, szerintem lehúzták. Wandleren kívül nemigen szokott ezeknek baja lenni, hiába nem joystick váltós még.

  29. Csaba Ungvari

   Sajnáljam vagy csodáljam a tulajt...ilyenkor nehéz ezt eldönteni. A kitartása és a meggyőződése hogy ez egy jó autó(még ha ez többször bizonyítva téves állítás is)csodálatra méltó. Saját elmondása szerint maximalista,egy év alatt ráköltött 1,5 millát a kocsira. Érdekes kérdés hogy a maximalizmusa közben pont nem ellenőrizte(tte)a hűtőfolyadék szintet/minőséget meg egy gázolajszűrő csere se fért bele...pedig egyik sem egy nagy tétel. Ez egy jó ótó,közben: -összes futómű gyatya -kormánymű gyatya -a turbó ereszt -intercooler gatya -üzemanyagtartály(?)ereszt -WTF??? A jobb oldalát betakarák,mint Moszkvát a hó,világítás is fos,a motor se makulátlan és még durván fél misit rá kell(ene) költeni...hm...ezek már csak említésre se méltó apróságok. Arra azért kíváncsi lennék hogy mire is ment el az a 1,5(azaz egy egész öt-tehát másfél...!!!)Millió könnyen megkeresett,jó magyar forint. Vagy nagyon átbaszták a tagot a szerelők is(a vásárlásnál már eleve 99,99% hazugság a német házaspár/idős bácsi/nemdohányzó orvos szöveg),vagy ő akar nagyokat mondani az 1 év per 1,5 Millió dumával és valójában csak villantani akar,hajtja az autót és ennyi. A hűtőfolyadék nem ellenőrzése,a szivárgó gázolaj meg ez a rengeteg hiba mind arra utal hogy ez az autó nem túl gyakran van(volt)karbantartva...vagy inkább sehogy. Vagy lehet velem van a baj hogy már régóta nem hiszek a mesékben🤔🙂???

  30. MrTeknics

   Azért nem semmi egy szar fűtőszálas tükörlapért 180k.

  31. Norbert Murányi

   17:49 BMW E60

  32. Zoltán K

   Gyűjtsd a pénzt a javítási költségre mert egybe nem tudod kifizetni :D :D :D

  33. Csaba Udvari

   " Nem úr aki nem pazarol"

  34. Zoltán Bánóczki

   A szelvedo es a feklampaizzo rendben van. Kene egy ilyen auto.

  35. Peter

   És még ronda is....

  36. Robert Nagy

   Gondolom németországba segédmunkás a tesvír ! Az volt az első dolga hogy vegyen egy béjemvét hogy ha hazajön tudjon villogni a tesvírek előtt! Azt meg úgyse latják hogy szét akar esni!🤣🤣 Sem azt hogy rámegy a fizetése! Csak az előző meg a mostani javítás árából vehetett volna valami ésszerű használható autót! Dehát aki flancolni akar az így jár! Megette a fene az olyan maximalista embert aki látja hogy van egy üzemanyag folt a padlón de ugyanúgy megy vele tovább! Minimum megnézem az alját! A kopogásról meg nem is beszélve! De még rádió se működik! Ez egy tipikus betegágy bmw! De ha megveszi akkor had vigye! Gyanítom hogy a pénztárcája nem maximalista az úrnak!🤣🤣🤣

  37. Maxfan01

   Azt mondja a tulaj, hogy "nem csalódtam benne". A következő mondatban pedig: "1 év alatt másfél millió forintot költöttem szervizköltségre". Kíváncsi lennék, hogy neki hol az ingerküszöb? Mi az az 1 év alatt ráköltött pénz ami nála is kiveri a biztosítékot? Mert én egészen biztosan felgyújtottam volna, legyen szó bármilyen autóról ha egy év alatt 1,5 millió forintomba került volna csak a szerviz. Az kurva sok pénz gyerekek!

   1. zoley88

    Főleg hogy egy ilyen fl előtti lerugott e61 vételára is ennyi.

  38. Zolka001

   A "maximalista" srác, aki nemhogy ablakmosó folyadékot nem rakott a kocsiba, de még elegendő hűtőfokyadékot sem. Ráadásul az is gyenge.😁

  39. Gábor Nyakas The Dog Coach

   Óto🤦🏻

  40. Lena

   Ótó :DDD Világi.

  41. r sz.

   Gratulalok haver! Ilyen szar fos autot sikerult venni! De az a lenyeg, hogy BMW igaz az uton nem marad rajta de neked teljesen jo lesz. :))))

  42. Dózsa George

   Mint mindig, csak is Suzukit vagy Hondát. Minden más szar.

  43. Peter from Hungary

   A tulaj elégedett - mi kell még?

  44. Ármin Papp

   Ki az az Ottó? És a kocsival mi van?😂

  45. Istvan Kovacs

   "Német házaspár.." És akkor mi van? Hova kakiljunk ettől? Pont ugyanúgy vannak német trógerek, mint itt is; rendes gazdik dettó.Mikor nőjük már ki ezt a "Németbű va'n, akko' tuti jó" hozzáállást? Szegény Dani meg mindig elmondja, vizsgáltassuk át a kocsit vásárlás előtt.Senki nem teszi, lásd a többi műsort. Max kimerül annyiban, hogy vitt magával autószerelőt, de utána is sokszor az derül ki, vett egy vödör csavart.

  46. Laszlo David

   aki ilyet vesz, az megérdemli

  47. István Túri

   Az autóipernak nem tudom van-e mégtovább süllyedni?

  48. Krisztián Szalai

   Hát az index meg mitől éghetett ki? 😃

   1. zoley88

    Szar aftermarket ledes lampatest. Nem ilyen a gyari

  49. Gizmo Inter

   Sziasztok - egy kérdés: hűtőfolyadék fagyáspont mérésekor van jelentősége, hogy a mintát a kiegyenlítő tartályból, vagy pedig a hűtőrendszer záró kupakja alól ellenőrzik? Adhat-e eltérő értéket a két helyről történő mintavétel? (Gondolok itt arra, hogy a kiegyenlítő tartályban lévő folyadék nincs használatban, míg a zárt rendszerben lévő folyadék napi használat alatt áll.)

  50. Anu YTUBE

   Nyissa meg a Telegram alkalmazást, a "Walter ProfitCoin EN" távirati csatornát. Keressen, olvasson és kezdjen el pénzt keresni.

  51. Nándor

   Ennyiért autót vettem volna..

  52. Zoltán Somogyi

   ŐőőőőŐő.... OK🤔 1.5 millka volt javítás 🤔🤔🤔HHHhhh... Miért is vagyok meglepve!!😀 Hát.... ami azt illeti, nem is jobbágyoknak való😂😂😂Ja és nincsen jó Pornó szopás nélkül 😂😂😂😂

  53. A Pall

   Meg mehet ra 1,5 milla

  54. Attila Na

   4:30 Ennek a tárcsa úgy van kialakítva, hogy belül van a dobfék.......hogy mi a fsz? :D ........majd később: mindenféleképpen le kellene szedni a tárcsát, mert a dob belül.....???

  55. gerezd

   a csávó mit le rángatózik a videó elején,mikor az autóról beszél,rossz volt nézni

  56. markusz444

   Rendben van az ÓTÓ. Barátom ilyennel jár Évi 5-600k Ft nagyobb hibák nélkül rámegy

  57. D L

   "ótó", még hallgatni is rossz volt. ahhoz képest, hogy 'maximalista" még az index se működött, igaz a BMW-knél nem szokás indexelni, szal nem érdekes. Másfél milkás javítás után még hemzseg a hibáktól, f*s pénztemető.

  58. Viper Dodge

   Hát asszem befostam...🤭 Szerettem volna én is kommentelni,de olvasva amiket az előttem szólók írtak... hát feladom backi😂😂😂 Hihetetlen de igaz a mondás és valószínűleg ez minden nepper mottója: "az utolsó hülye még nem halt meg" !!! És tényleg ☝️🤫

  59. Gergely Kovács

   pont egy ilyen suttyónak való

  60. Gyula Török

   Szerintem az történhetett, hogy az ember megvett egy szétküldött, megtaposott BMWt. Ez benne van sajnos ahova nyúltak hiba volt😒 Jól mondja a végén, tökéletesen egyet értek, nagyon nem mindegy az előző tulaj(tulajok) hogy használta.

  61. A953567876

   Nekem egy csori Grande Puntom van. Le ehet nézni. De ebben az évben 16 ezret költöttem rá... soha nem kene BMW! Szörnyű! Ezeket szét hajtják és itt az eredmény. Sokkal jobb autók vannak ennél! Ez egy kalap szar! Aki nem flexelni akar az autóval szerintem annak meg de fordul a fejeben a BMW. Nekem legalábbis nem kene. Mondjuk újonnan sem de ez ízlés kérdés.

  62. Jóska Sobri

   5:03 annyir maximalista ..... jobb első kerék majd kihullik úgy kopog, nem bántom lehet a mulatós zene hangos és nem hallani vezetés közben. Ablakmosó nincs benne , ami alapvető biztonsági dolog. Esőben sáros időben nem túl jó dolog ugy kamiont követni... Hűtőfolyadék is szint alatt és minusz tizet alig veri... oké nekem ez már elég is volt. Index örült gyorsan villog , akkor egy nem világit tuti, ki se kell szálnom már tudom. Igényes az úr a megjelenésre bömösben üljön kész.... ez nem maximalista hanem felvágó egós ember.

  63. Jóska Sobri

   2:23 végre egy jó humor a főnöktöl is :)

  64. Péter Schiffler

   Ezer meg egy helyen van baja. Legdrágább tétel a tükörlap... Prémium life

  65. Károly Szalontai

   Maximalista??? 8000€ vettem alkatrészeket (Gyárit) az én 535d szalon állapotú. Szerintem neked fogalmad nincs mit és mennyiért lehet vagy kell csinálni ezen az autón. A szerviz is igazi profik, egy gyenge mérőszalag . Első agyközép-hátsó agy középmérés 5 perc azt megvan . Nem találgatni,hogy mi lehet. Pest tele van erre szakosodott mesterrel akik azonnal tudják mit kell nézni. (Magyarországon divat ez a festékmérés. Tiszta vicc. Nepperek a határon elvesztik a szervizkönyv et azt méregetnek meg tekerik az órát. A vásárlók meg szidják az autókat, hogy ilyen kevés km azt szar minden:)))) . ) Ezek az autók jók!!! Majomra van akkor legyen Banánra is!

  66. Komsz T.

   😂😂😂 jó ez neked ‘hujegyerek

  67. Rob Sinclaire

   Ha ez nem volt rossz vétel akkor mi a rossz?

  68. Szilárd Szőke

   Maximalista tesókám az ,, ótó"-d egy pénztemető! 😂

  69. Attila Martos

   Ha megvette had fizessen nem a mi dolgunk megitélni szopek utcai általános iskola tanulója .

  70. Laci Makra

   Én nem karom bántani...de ez az autó nagyon nincs karbantartva!

  71. Zoltn Papp

   A tulaj kommentje beszédesen árulkodik arról, hogy mennyire elfogult tud lenni valaki egy-egy márka irányába. Egy év alatt ráköltött 1,5 m forintot, most kijött még egy fél misi, majd azt nyilatkozza, hogy látszik, hogy jó vásárt csinált. Ha valaki megkérdezné, hogy miért ragaszkodik a BMW-hez, azt mondaná, hogy azért, mert erre egyáltalán nem kell költeni, csak vezetni kell. Persze más márkák rajongói ugyanígy vannak vele.

  72. P Sabácz

   Nem a kocsival van a gond, hanem a magyar fizetésekkel. Egy nyugat európai országban a havi 2500-3000 eurónál, meg 13.,14. havi fizunál, ilyen sírás, hogy jaj másfél millió egy év alatt egy 10 éves kocsira, elő sem fordul. Minden külföldről behozott kocsinál jön a gondos gazda, vezetett szervízkönyv, kitűnő, stb. Persze.. Kint mindenki úgy adja el az autóját a Kelet-európai neppernek, hogy előtte mindent megcsináltatott.. Ja... Utána jön, hogy szar a BMW, meg a stb...

   1. zoley88

    Az a baj hogy a “német” előző tulaj már eleve hidegtartotta. Ledes aftermarket lámpa meg a gagyi lci-like váltókar az ment bele de rendes karbantartás nem.

  73. Szilveszter H.

   Nagyon jó ótót vetté báttya. Másfél millió az első évben. Még 1-2 milla rá fog menni hamarosan.

  74. János Faragó

   Igazi suttyó tulaj, aki azt hiszi az ótótól lesz valaki. 😂

  75. Zoltán Kucsera

   BMW? (Német-kevesetfutott-nemdohányzó-orvosházaspár-garázsbantartott-templombajáró-szervízkönyves-ótója.) SHOWTIME!

   1. P Sabácz

    Gyári fényezés, nagyszervíz 5000 kilóméterrel ezelőtt és persze az,, érdemes megnézni '' kimaradt.

  76. Zsolt Horváth

   185 ezres tükörlap... Az kemény! Ennyiért felveszek egy közmunkást aki hátra nézeget és mondja mit lát!!! 😂

   1. zsenialis1

    @Bence Kovács A gyári is csak 84€. De ha elárulod nekem mit lehet elbaxni egy tükör gyártásnál? színtiszta ezüst+réz+ szürke festék ennyi.

   2. Bence Kovács

    @Rouge Studio az soha nem volt gyári vagy 8 éve lehetett.Most az alap tükörlap 58e

   3. Bence Kovács

    @Zemling Zoli Ez fényre sötétedő. Vegyél autodocon 10ért . hozzál 50 darabot átveszem .Közük nincs a Gyári minőséghez. Nem baj ha nem értesz hozzá csak ne írogatnál butaságokat

   4. Bence Kovács

    @zsenialis1 Csak nem fényre sötétedő

   5. Rouge Studio

    F10 30d facelift gyári tükörlap ,szakszervízben cserélve 20.000 ft.

  77. Alex Tóth

   Szar az index már pár napja tud róla, de nem baj mert ezek szerint úgysem használja. Ha használná zavarná...

  78. Attila Somogyi

   Ingyen se kéne.

  79. GBatya

   Ezek szoktak lenni amiben soha semmit nem kell cserélni, mert ez BMW:)

  80. Zsolt Dobráter

   😂😂

  81. Dunn

   Index ki van égve. Nem mindegy? Úgy se használja.

  82. guresz báttya

   Fúú de szép otod van!!!

  83. csabi csabi

   "ótó" Na a paraszt:))))

  84. rbrtszilagyi1

   Szerintem mielőtt behívnak valakit a műsorba, előtte beszélnek vele telefonon. (mert mondta a narrátor, hogy sokan jelentkeztek ilyen autóval). Ott a pont a szerkesztőknek, hogy pont egy elíg jó ótót választott. Pacsi.

  85. Janos Kis

   Tökéletes gyári állapot :D :D

  86. Ice Tea

   egy vtükör majdnem 2 kilóért ! jaaaaj

  87. Zoltán Kovács

   Oké, hogy sz.r, de BMW! Ez a lényeg, nem?

  88. Péter Péter

   Korkép és kórkép is egyben. Passzol itt kérem minden, mint a penészes/dohos putriba a “plazmatikus tévé”. Ez van. A tulaj kijelentésével miszerint ő igényes, finoman vitába szállnék.

  89. Attila Madarasz

   szuro eldugult,ablakmosó sincs,de a tulaj maximalista...aha.szerencsétlen barom

  90. hnsz2002

   Egy igazi retek BMW, amit ha meglátsz N-es, M-es, P-s vagy R-es rendszámmal, akkor pont egy ilyen szarra számítassz, ami csörög-csattog, okádja a füstöt, de azért túráztatja a "jobbágy". (Az hatalmas komment volt. :D)

  91. Árpád Sörös

   Elenézést a tudatlanságoért de mi az a bangle? Kb. negyven éve használok külömbözö BMW-et,meg egyebet is de ezt eddig nem hallottam. Ami persze nem egyenlö a teljes ismeretséggel. De ezzel szemben "büszkélkedem",hogy a "szilent" megnevezés, amit számomra érthetetlenül, mindenki nem magyarul mond, azt perselynek mondja a szakember. Ami lehet egyesek szerint mindegy: a "subler" meg a tolómérö. Nekem magyarnak,ez miatt magyarul beszélönek tolómérö. De mindezzel együtt hasznos videó,hogy létezik ilyesfajta szolgáltatás,aki mindezeket nem tud vagy akar kideríteni.

   1. Árpád Sörös

    @Paroczy Jozsef Rendben,egyet is értek. Attól (is)vagyunk emberek,hogy külömbözöképpen látunk dolgokat és kiárgyaljuk azt. Így alakult ki minden jó dolog. Ez így ment égészségesen az emberiség kialakulása óta.Az emberek egyeztettek. Én azért ragaszkodom,ha lehet a "személyes"(ebb) megoldáshoz. Csak ma van úgy,hogy a tömegtájékoztatástól (idegen szíoval média) várjuk,hogy majd megmondja nekünk mit és hogyan kell tenni. Ennél fogva egyre személytelenebb és kevesebbet is gondolkodnak emberek,így elfogadják a tájékoztató igazát,mert ha pl. az újság,tv,rádió stb. írja az csak igaz lehet. Aztán így kiválóan alkalmas a tömegek manipulálására.Fel is használja alaposan a politika. Kicsit túlfilozófálva de így gondolom,be is fejezem.Semmiképpen nem veszekszem azon ami esetleg közös érdeklödés.

   2. Paroczy Jozsef

    @Árpád Sörös Egy kicsit kötekedtem, bevallom, de számomra mindig érthetetlen, hogy 2020 végén ott tartunk, hogy rengeteg ember inkább legépel egy kérdést és hozzászólásokban várja el azt a választ amit a Gugli hamarabb és részletesebben megadna neki. Ebben a konkrét esetben mindenképp. Egyébként egy kicsit tekinthetjük válasznak is az első hozzászólásomat. :)

   3. Árpád Sörös

    ​@Paroczy Jozsef Nem a te mondatod a kötekedés? De köszönöm mégis,még ha nem is kaptam választ.

   4. Árpád Sörös

    @Zűrhajós Köszönöm.

   5. Paroczy Jozsef

    Gugliba beírod : "Bangle BMW" és egyből ott a válasz. Tényleg ennyire nehéz? Kötekedés nélkül kérdezem, csak a kíváncsiság vezérel, hogy egy ennyire egyszerű dolgot miért ilyen nehéz kivitelezni? Elárulod?

  92. Morkenzi

   Szerintem nagyok fiatal és idősebb ember örülne,ha egy golf 4-es (1.9 pdtdi vagy tdi) kerülne átvizsgálására.

  93. Peter Kovacs

   Nem..nem..nem bírom tovább... felismerte az első általa is ismert szót: ANTENNA! "Igen a rádió nem nagyon működik benne.." Jah, hát kérem ez kritikus hiba egy bömbinél, de főleg a gazdájánál :)))))))))))))))))))))))

  94. Peter Kovacs

   "Eldugult az üzemanyagszűrő".. "Aha, igen, olajcserés az ótó, szűrővel együtt.." Hát végülis szűrő, szűrő. Lehet végül a konyhai tésztaszűrő kerül be valahova... Pedig a főnök mégegyszer ráment az egyértelműség kedvéért. Erre: "igen mindig szoktuk cserélni az olajjal együtt..." ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Bakker, vegyél rollert! Na az ilyenek miatt bukta a sokadik gazdás kocsi. Tuti lesz a láncban egy ilyen agysebész.

  95. Peter Kovacs

   Ó bakker! Bocs a "nemilyen" BMW-sektől, de ez a fazon, meg a márka... kéz a kézben... Ha nem látom a kocsiját, akkor is megmondtam volna mit hajt... Az index-szel meg nem tudom mi a gond, természetes, hogy amit nem használnak, előbb-utóbb elsorvad.

  96. Tamás J.

   Az "ótót" :D :D

  97. Adrian Takacs

   Talicska való az ember alá nem BMW !😂

  98. Dávid Oláh

   Német hazaspárért volt 😂😂😂

  99. Norbert Szabó

   Záradék megnevezése A jármű lefoglalás hatálya alatt áll.

  100. Zoltán Göndöcs

   Azért nincs rádió mert el van törve a kábel a csomagtérajtónál, a tükör meg lehet azért nem fűt, mert nincs rendes érintkezés. Nem nagyon szokott elromlani, de persze egyszerűbb rámondani hogy csere, meg,hogy 180.000 forint. Mégis hol a bánatban ennyi ? Simán elmondhatnátok, hogy tükörlap van 30 euróért is utángyártott, csak maximum nem sötétedik le. Mégis ki a gyász venné meg ennyiért, olyan árakat mondtok sokszor, hogy az eszem megáll. Hasba akasztjátok az embereket ezekkel az alkatrész árakkal, Vályi Pista legalább körülnéz a Bárdinál aztán mondja, hogy mennyi az annyi nem 180 ezer. Emberek, legyen ebben a műsorban valami realitás is, ne csak a féktelen hülyeség meg a gömbfejnek a gömbfeje, mert aztán a sok ember meg el is hiszi, hogy csak annyiból lehet megjavítani a kocsit mint amennyit ti mondtok rá. 😂 Kerékcsapágy, meg pár darab lengőkar, ezen van mindenki elhűlve komoly gondok mondhatom. A szívósor alatt meg nem folyik az olaj nagy valószínűséggel, hanem az örvénycsappantyúknál jön ki, azt az b.ssza össze az egész motort olajjal .