Totalcar MűhelyPRN 83.: Napi használat, életveszélyes állapotban

Totalcar.hu

141 E megtekintés48

  Íme, ilyen a Toyota, amikor már kiment a világból, ahogy ígérték, de még húzza a belét szerető gazdája alatt. Ez a Yaris ezer euróért került Blanka birtokába, aki forgalomba helyeztette, sőt és a jövő februári műszaki vizsgáig szabadon használhatná. Mi mégsem ezt javasoljuk, hanem a bontót, de azonnal. Hogy miért? Kiderül a MűhelyPRN 83. epizódjából. A MűhelyPRN támogatója a Szakál Metal, az Eneos olajok kizárólagos importőre. www.eneos-olaj.hu/ www.szakalmetal.eu/

  Közzététel: Hónapja

  Megjegyzés

  1. Totalcar.hu

   Ha te is használt autót vennél, de szeretnéd megtudni, milyen állapotban van a kinézett példány, esetleg eladnád a meglévőt, de nem akarsz vitát a vevővel, próbáld ki a Totalchecket, a Totalcar átvizsgálási szolgáltatását a MűhelyPRN szakembereivel. Katt ide a részletekért: totalcar.hu/totalcheck

   1. Gábor Boda

    @Voldemort Nem sajnálni kell, hanem segíteni, bár úgy elszálltak az árak, nem könnyű négyszázér jól használható autót venni. Kelleni fog a szerencse. Nem osztrákból való Clio talán kifogható ennyiér is jófélében.

   2. Voldemort

    Csoró kis csaj , sajnálom szegényt.

   3. vertulion1

    @Andreas Papandreu Látom nagy troll vagy te itt, Andrea ;)

   4. RarelySeenHistory

    @Andreas Papandreu ebben az árkategóriában nem dolgozik a Kopasz, érthető okokból.

   5. johny. tayl.

    @vertulion1 ha megnézed a használtauto.hu,t ott 400ért már kapni ránézésre sokkal szebb állapotú régi yarist.A csajt nagyon átverték vele..

  2. Fake News Magyarország

   Kövezetek meg de nyugdíjastol és nőtöl soha nem veszek kocsit mert 99% ban szarok.... :/

  3. clarkndrekent

   hogy lehet ilyen pozban vezetni? :D

  4. rl

   288.000ért hirdeti kereskedő: Hirdetéskód: 16561347 TOYOTA YARIS 1.3 Linea Luna 2002-JÓ MŰSZAKI ÁLLAPOTBAN-AKCIÓ-2020.12.31.ig! 2002-es ÉVJÁRAT-1.3-as-VALÓBAN LEGENDÁSAN MEGBÍZHATÓ BENZIN MOTOR! VALÓS IGAZOLHATÓ-A KÖZPONTI NYILVÁNTARTÁSBÓL RENDSZÁM ALAPJÁN LEKÉRDEZHETŐ KM.-SZERVÓKORMÁNY-4 LÉGZSÁK-ABS-VONÓHOROG. Az autóról készült fotók, a valós állapotnak megfelelnek! Kérem jó alaposan nézze végig a karosszériáról készült képeket! Jó műszaki állapotban lévő, talán a világ egyik legstabilabb -legmegbízhatóbb benzin motorjával szerelt Toyota Yaris eladó rendezett érvényes okmányokkal, érvényes műszaki vizsgával. Utastere, ahogyan a képeken is látható megkímélt állapotban van, az összes műanyag elem és kárpit kulturált állapotú. Műszakilag, szerkezetileg szintén rendben van, szerelővel, hozzáértővel nyugodtan átvizsgáltatható, márkaszervizben, vagy akármilyen független autószerelő műhelyben átnézethető. Napi használatból, másik, -újabb autó vásárlása miatt vált eladóvá. Ingázáshoz, 2.-3. autónak, tanulóautónak, melós kocsinak, vagy akármilyen célra, az egyik legjobb választás lehet ebben az árkategóriában! A karosszériája NEM szép, viszont műszakilag KIFEJEZETTEN JÓ, szerintem ebben az árkategóriában, ennyi pénzért, össze sem hasonlítható más típusokkal, ez mégis csak egy TOYOTA! ENNYI VALÓS IGAZOLHATÓ KM-rel, 1.3-as motorral, 2002-es évjáratban, igazi ritkaságnak számít a piacon ebben az árban. Okányai rendezettek, hivatalos helyről kerül értékesítésre, NEM összekeverendő az útszélekről, benzinkutakról, ilyen-olyan kesze-kusza papírokkal, feltűnően olcsón árult társaival! A gépjármű eredetiségéért felelősséget vállalunk! Nagyítható HD képek, a képek menüpont mellett, illetve a dokumentumok fül alatt érhetőek el. AUTÓBESZÁMÍTÁS IGÉNY ESETÉN MEGOLDHATÓ, A GÉPJÁRMŰ MEGTEKINTÉSE ELŐTT, -AZ ÖNÖK ÉRDEKÉBEN, -KÉREM EGYEZTESSÜNK IDŐPONTOT MERT NEM TARTÓZKODUNK MINDIG A TELEPHELYEN, telefonon bármikor elérhető vagyok, előzetes egyeztetést követően akár munkaidőn kívül is, vagy hétvégén is megtekinthető Gödöllőn.

  5. Dávid Szelle

   Szegény nő, nagyon buta. Fogalma sincs az egészről, de legalább annyi logika szorulhatott volna belé, hogy megkérdez valakit aki ért hozzá.

  6. Szabolcs Szilagyi

   ... ez pont olyan allapotban van ,amit betolsz nagyanyàd hátsó udvarába ,és otthagyod tyúkólnak ... lehet ,h a " fürtösre " kellett volna hallgatni ...

  7. HardGenerationz

   Nem tudom miért bántjátok a lányt. Tök őszinte, nincsenek nagy igényei. Viszont nem ért hozzá, nem érdekli de gondolt egyet, hátha olcsóért kifog egy jót, nem jött össze. A poén az, hogy itt a sok okoskodónak nagy részének hasonlóan fingja sincs az autókhoz de ő legalább bevallja. Remélem legközelebb több szerencsével jársz.

  8. Zoltán Dógi

   Én ajánlanám a készítők figyelmébe a Toyotának egy nagyon megbízható Dízel motorját. 1.4 D4D. Sok típusba szerelték és nincs benne 2 tömegű lendkerék se részecskeszűrő. Egy nagyon jó alternatíva lehet ha valaki szeretne megbízható ,kis fogyasztású dízelt. Ráadásul 2004-2007 ig Kombi Wagon tipusú karosszéria választékban is volt kapható.Hátha van jelentkező ilyen motorral.

  9. 2089Telki

   Lehet szegény csaj bármilyen buta az autókhoz, sóher, vagy csóró, vagy unszimpatikus. Nem ez a legnagyobb probléma. Hanem az, hogy ezt az autót egy kereskedő beszámította/megvette?!?! majd eladta, valaki forgalomba helyezte, és valaki szervizelte (kipufogó) úgy, hogy nem mondta, hogy az életével játszik ha beleül. Esetleg mások életével is. Az anyagi érdek többszörösen felülírta az emberi élet vagy testi épség értékét. Szomorú.

  10. Lebovics Tomi

   Hát persze. Nem kell szakemberre hallgatni, vegyük meg ,mert tetszik. Azért az is elmehetne a jó qrva anyjába, aki ezt a bontószökevényt eladta. Mást nem tudok elmondani, kérem kapcsolja ki... :)

  11. Dávid Tóth

   Én úgy gondolom hogy a szín és forma fontos, hiszen ez nagyban befolyásolja hogy az embernek mennyire van kedve foglalkozni az autójával, de a fene vigye el legalább vinnék el vásárlás előtti átvizsgálásra, ahol kiderülnek az ilyen hibák!

  12. Zoltán Simon

   Na ne csináljátok már! A 25 éves B-korzám nem így néz ki! Te Jesszus! :d

  13. Roland Madarász

   "Tudtam hogy valami kis gömbölyű szép autóra lesz szükségem" Utána meg "Nem ebben lelem a boldogságom hogy hogy néz ki a kocsim"

  14. Kikl Csanád

   Jó a húzokája! Az a lényeg!!

  15. talos86

   "Kicsi cég és nagyon nagy meló..." És még elég finoman közölték a hölggyel, hogy húzzon a francba, mert ők nem fognak szopni azzal a rozsdatemetővel.

  16. ati3x

   Elkezdtem volna írni, hogy ebben a videóban minden olyan tipikus.. Nem az a baj, hogy nő, nem az a baj, hogy nem ért hozzá.. Hanem itt mindenki át****ta. Egyáltalán ez az autó hogy kerülhetett forgalomba? Nem hangzott el a videóban, hogy a hölgy mikor vette ezt a kocsit, de gyanítom nem régen. Azt is gyanítpm, hogy nemrég került az országba... Az, hogy ilyen autót forgalomba lehet helyezni, és helyezték, már minden tekintetben büntetőjogi kategória lenne.. Az a gond, hogy bármikor kinézel az utcára, minden 5. autó ilyen vagy ennél rosszabb állapotban van...

  17. Mr. Wolf

   És mennyi ilyen hulladék jár a magyar utakon..

  18. Fyu

   biztosan megrendezett volt, reklámnak jó

  19. Norbert Novotni

   csori lany, hihetetelen buta... ezert az autoért pénzt adni... ezer euroért nehez jót kapnni, de ez brutál..

  20. Adammo50 Ferenczy

   Szegény csaj.Roncstelepre tévedett a kereskedés helyett..🤔😄 .

  21. NAPSUGÁR

   Pereld be a hugit.

  22. Levente Jávori

   - Rossz a váltó, ki kell cserélni... - Az micsoda? - Bocsánat, mind a kettőt ki kéne cserélni :)

  23. White Man X

   Minek mondjétok neki mi rossz és mi a baj? Azt se, tudja mi az az autó. :D Össze-vissza ráng meg bólogat mint a blahán a herbálosok. :D

  24. White Man X

   Na ezeknek adnak el a Lakatsék MINDENT, ha pedig füstöl az autó akkor el is hiszi hogy "ott izzaggya ki a lóerőt".

  25. Gergő Molnár

   VIDD EL ÁTNÉZETNI AZTÁN VEDD MEG !!! Miért nem így kezdődik mindegyik rész ??? Veszélyeztetné a műsor folytatását ?

  26. edgeofinsanity

   im not weird, im special ... hat az meglatszik :D

  27. nagysanyivulki

   A kereskedők álma vagy baby!

  28. Balázs Pálfi

   Szomorú dolgok ezek Főleg az a szomorú, hogy nem tudunk úgy gondolni egy gépjárműre, mint pl. egy kávéfőzőre (de írhatnék bármi mást...). Van úgy, hogy valami végleg véget ér, nagy értékű eszközök mennek a kukába. Mindegyikből egy idő után egyetlen egy nagy fémhasáb lesz, akármennyibe is került az újkorában. Minden gépjármű egy pénztemető. Egy idő után el kell engedni, vagy eleve megvenni sem szabad.

  29. Szox

   "Megint szólok a családnak..." Igen, az pont bevált legutóbb is

  30. Erik Vass

   Minden autókereskedő álma, egy ilyen vevő :D Főleg a simliseké 😂

  31. etelelord

   Ilyen ostoba, buta, naiv, gyereklelkű, szerencsétlen nőszemélyt édes Istenem...

  32. Lőcsei Zsolt

   Uhhh....

  33. György Guj

   A példa, hogy nem a márka miatt sz*r egy autó, hanem a gazda vagy annak hiánya miatt..

  34. Krisztián Nyitó

   Anyámborogass... Kicsi kerek vasoxid. Pfff... 😔

  35. Istvan Kovacs

   Ennyi pénzért max. a 15-20 éves swift jöhet szóba, ami nem rohadt szét. Jah, de abból a legtöbb az piros... Alles Klar! :)

  36. Henry Brandey

   "Karfiolos" :'D Te szemétláda, most miattad megéheztem.

  37. Lovas Janos

   Gondolom valami osztrák, import

  38. Tamás Nagy

   BASZKI 1:06-nál járok és már kiakadt nálam a kringé-méter. Jhááj gömböc legyeeen meg ne legyen pijoooosz, fhú bazmeg az ilyen áramot se vezessen mert ahhoz is retardált autót meg pláne.

  39. Balázs Herczeg

   Hölgy tulajdonostól eladó, ha ezt látjátok, erre gondoljatok.

  40. Döme Richárd

   hát bmeg

  41. Gálfi Péter

   Ilyen az, amikor a viszonyítási alapod 0, tapasztalat 0, hozzáértés 0. Mintha pár korábbi főnököm attribútumait látnám viszont .... Az első mondat után tudtam, neki csattogós lepke és 1 doboz üres szaloncukor való.

  42. denesabel17

   Para.....

  43. Hide & Seek

   Engem az auto mellett az is borzasztoan zavar, hogy ennyire ra van feszulve a kormanyra... hogy lehet igy vezetni ? Derekszogu ulohelyzetben nem fogsz hosszu tavot vezetni........🤮🤮🤮🤮🤮

  44. Geri Koltai

   De kérem, mi az hogy szólok a családnak hogy új autó?! Ez manapság így megy? Valaki fejtse ki...

  45. 814 laci

   Ez se 1-2 éve rohad már... 2 mondat volt ami el árulta kocsi ki létet jobbra nem is lehetett számítani...

  46. implacabile1966

   "Amikor kipróbáltam, nagyon tetszett, hogy fogott a kuplung" - Úristen...nem szeretek hölgyekre ilyet mondani, de ez szerencsétlen olyan buta, mint a sötét éjszaka... Valahol meg is érdemelte ezt a roncsot. Az a baj, hogy ezen már röhögni se lehet.

  47. Szlavo Tigar

   "Újra szólok a családnak". Jól teszed.Ezek után mindenki ugyanígy cselekedne.

  48. Márton Kiss

   Én sajnálom szegény kiscsajt ,csúnyán átverték. Ez az autó tanulópénz,a következőt vidd el vétel elött 25ezer ftért állapotfelmérésre és akkor nem lesz anyagi csőd. Még egy észrevétel.Attól nem fogsz biztonságosabban közlekedni ha 30 centire rátéped magad a kormanyra. Tessék hátrébb állitani a támlát mert a légzsák csúnya dolgokat tud művelni az álladdal.

  49. Somogyi Levente

   Ez a csaj minden újabb mondatával egyre mélyebbre kerül, néha szinte ökölbe szorul az ember keze, Na de amikor közlik vele, hogy "a kocsinak nincs alja", és közli egy plusz gesztussal, hogy "Donorautó - ezt a szót hallottam már" - ott tényleg nem értem, hogy volt képes a pali nem lefejelni. Ostoba turbóbölcsész.

  50. Gábor Bodó

   1000 ojoróért autót is vehetett volna... Lehet mégis a Becsületesnepper nyelvén kellett volna beszélni?

  51. Nitr0 SyStemA

   Előre sajnálom ha a csávóját ha tőle fog erre a szarra pénzt kérni :D

  52. Xirnoxhun

   Ez egy elég szomorú rész lett. Az általam olvasott hozzászólások többségében csak a tulajdonos becsmérlése megy. Való igaz, nem ért semmit az autókhoz (akárcsak azok, akik segítettek neki vásárolni). Ezzel közlekedni ön- és közveszélyes. De hol van az eladó és a leutóbbi vizsgáztató (ennyi rozsda nem másfél év alatt keletkezik) felelőssége? Őket nem lehetne kérdőre vonni? Hogyan lehet egy ilyen műszaki állapotú autót vizsgán átengedni? Ha baleset történik, őket nem terheli felelősség?

  53. Gabriel Täylor

   Te jó isten, ha nekem ilyen buta nőm lenne otthon, már rég agyonvertem volna. :D

  54. Funny Cat

   De legalább ne a családnak szólna a másik autó vásárlásánál, hanem elvinné 15ezerért egy vásárlás előtti állapot felmérésre.

  55. Arnold

   na, így kell eladni a szart is egy hozzá nem értőnek...

  56. Tibor Palotai

   2017 februárban hozták be a jszp szerint, gondolom már akkor is olyan volt amilyen, majd 4 év meg a rozsdának... Akkor talán még menthető lett volna... Egy motort vagy futóművet lehet cserélni "olcsón", de a kaszns munka drága, és időpont se nagyon van. Autot nem a kinálat legaljáról kell választani ha hosszú távban gondolkozik az ember

  57. Stifler Viktor

   ettől nőtől mentsen meg az élett!:D

  58. tubakhuszar

   autóka

  59. NaGabOO

   Nem gondoltam volna, hogy a D3-mas A8-as és a W124-es Merga videók überlehetök, de ezzel teljesen kivertétek a fejemből azt a kettőt🤦‍♂️😂😂

  60. Vagyok Aki

   Az első perctől hallatszott, hogy itt komoly gondok lesznek... Annyira "szerényen" összerakták hogyan kell autót bizniszelni, tanítani se lehetne jobban! Jutányos áron sikerült vásárolni egy határ sz.rt. Csak egy kis fényezés kell rá- kereskedő egyből levette a magabiztosságból, hogy profikkal van dolga! Főnyeremény gazda, főnyeremény autóra.... Izgalommal várjuk a folytatást! Addig is szervezzünk gyűjtést Yaris padlólemezre vagy donor autóra!

  61. Bela Kiss

   Huhh.. ez amikor jobb ha nem mond az ember semmit. Ez a videó magáért beszél.

  62. Bence Szeghy

   A tipikus magyar autóvásárló, és a szomorú magyar valóság x+25. évad y+3875. rész

  63. Quecksilberhochdruckdampflampe

   Ha így, túl az ezredik hozzászóláson ezt is olvasná a Blanka nevű hölgy, két tanácsom van számára: 1. soha ne kerüljön semmilyen kapcsolatba autóval (utasként sem) 2. iratkozzon be magyar nyelv tanfolyamra (az én időmben általános iskolának hívták), ahol kiverik a fejéből a mondat végi emelkedést.

  64. MrJenpe

   T tulaj ! Neki koccansz valaminek , nem fog nyilni az ajtó :) kicsit nagyobb kocc és már a tűzoltók fogják kinyitni konzervnyitóval , ebbe gondolj bele . mindent cserélni kéne a 2 rendszám között .

  65. Zoltan Barkoczi

   2019 februárban volt műszaki vizsgán. WTF????? és 2019 februárban károkozóként is megtalálható. Szép munka!

  66. Gábor Szentesi

   Van párja és engedte megvenni ezt a rozsdaboglyát?(bocsánat). Nos, gondolom a kedves párjának sincs autós tapasztalata😕

  67. X Béci

   Inkább maradok szingli ebben az országban.😀

  68. Killer Suprise

   A 21 éves szuzimnak van ilyen alja kb

  69. blaze

   Bontó de gyorsan.

  70. blaze

   2:36 de a másén látszani fog ja hogy az nem baj...

  71. Tímea Kardos

   Nem CSAK magát veszélyezteti, hanem más közlekedő társakat IS-mélyen elszomorító!! Hány ilyen van még és autópályán(lehet Ő nem pályázik-nem tom) vígan nyomják🤏☠

  72. Gyula Horváth

   Komolyan megsajnáltam ezt a csajt, viszont 2020-ban 1000€ értékű autótól nem szabad csodát várni.

  73. Elmör Aknay

   Aztarohadt, hát a 97-es Civicem nem rohadt ennyire, pedig azok még inkább hajlamosak. Ezt a kocsit valószínűleg sokáig használták kint mosás nélkül és le is tették úgy a végén, aztán a többit már az idő megoldotta. Ennek nem érdemes nekikezdeni. :(

  74. dns120ls

   Van 1 szomorú dolog. Szaladgálós autóm jövőre eladom. Nincs rajta rozsda, nem is volt. Rendberaktam teljesen. Komplett futóművet, kuplungot, vezérlést, összes szimeringet, kipufogót kicseréltem. Tényleg egyben van, bárhova biztonságosan eljut. 1.4, 2003, hibátlan klímával. Műszakin idegen voltam és csak beadtam, úgy ment át. És NEM fogják elvinni 1000 euróért!!!!

   1. dns120ls

    @Green Sea Musselnagylámpás, azaz Facelift Puntyesz II.

   2. Green Sea Mussel

    Milyen autó?

  75. TheUbisali

   Pedig Kopasz jobban ért az autókhoz, mint a videóban szereplő hölgy, talán kellett volna vinni szótárt.. xD

  76. Janos T

   Sajnos eurpa szemete vagyunk az autok muszaki allapota teren ! Viszonyitani kellene az uj arahoz es az auto valos kilometer futott allapotahoz! A vizsgabiztost biztos bortonbe zaratnam ! A szigoritast a szankciokat mar muszaly lenne be vezetni mint a nyugati oszagokban! Felhaborito ez es az ami van mostanaban az auto kereskedok teren is tisztelet a kiveteknek! ! A szulok hol vannak mikor egy gyerek vasarol autot ??? Miert nem nezetik meg meg 10000 felhivas ellenere a kiszemelt vasat ??? Meg erdemli mindenki aki nem gondolja at jol a vasarlast! De lassan autotemetok lesznek nem bontok!

  77. Csaba Böröcz

   Fáj, amilyen pózban vezet. Remélem, megmutatták neki, hogy kell az ülést helyesen beállítani.

  78. RealisticSurvivor

   Aki kötöződróttal szerel futómű alkatrészt azt a kocsival együtt kéne a Dunába lökni!

  79. Krisztián Takács

   Osztrák autó lehetett! Vegyél olaszból ezt meg tartsd meg alkatrésznek 😄

  80. Robert Agoston

   bűncselekmény egy ilyen ronccsal az utakat járni...

  81. Veres Adrián

   Ez meg a dzsigoló mercis vitte a prímet,mindkettő életveszélyes állapotú az autó. Remélem valaki rájuk hívta mint legutóbb mercisre.

  82. S Dave

   Én nem tudom sajnálni, már minden tele van azzal hogy kell autót venni de ha nem tudod rákeresel Google-ben, vagy megkérdezed egy NORMÁLIS szervízben, de ez nem jó és csak azért is átba...atja magát.😀

  83. Bolla Gabor

   Nem szép, nem okos, nem tud beszélni ( amikor kipróbáltam vezetni.... HOGY MIT ??? Medve anyám :((oooo))

   1. ERIC Seed

    Elvileg diplomája van . Nem magabiztos vezető . Akkor mièrt nem èves buszbèrletet vesz ? Ez jön veled szembe ..parkol be mellèd ..dudál le bal kèzről egyenrangúban vagy telizöldnèl nagybalosnál ..

  84. Milàn Dunai

   Felháborítónak tartom, hogy nem volt CarVertical reklám ebben az adásban. Mellékesen jó adás volt, egyedül a CarVertical hiányzott.

  85. Imre Márton

   Ultragáz ez a luvnya. Az autójával együtt.

  86. Istvan Terbocs

   Hat ez zsenialis😂

  87. Tamas Szailer

   Tetejére állítod. Szánkonak pont jó.

  88. Gyuresssz

   15:34 itt már a Feri is kezdi elveszíteni a türelmét 🙂

  89. Balu Macci

   Gazdasági totálkár. Persze át lehet tolni műszakin így is...És ha kiszakad a hátsó futómű 130-nál? Nem ér annyit az egész. Persze lehet javítani,ha van mihez hegeszteni ugye? :D De itt mindent is cserélni kellene...

  90. tranceformeeer

   Igazából nem az 1000 euró a probléma, hanem az, hogy kívülről is látszik, hogy ez egy rakás szar. A leírás után nagyon figyeltem, mert én is 900-ért vettem autót. Az enyém sincs tökéletes állapotban, de ehhez képest egy szalonból kigurult autó.

  91. familyguy800824

   nagyon nagy szarban lenne a világ, ha nem lennének ilyen emberek...

  92. Zoltan Kadi

   Ez a yaris még 10 év múlva is menni fog. :D

  93. László Kovács

   Van amikor valaki olyan anyagi helyzetbe van hogy ilyen autóra kényszerül.. De ez a birka nő még büszke is arra hogy egy ekkora életveszélyes fossal jár és még az arca is nagyobb mint a yaris... Ja és a kedvenc mondatom, hogy nem baj ha meghúzom. Majd az ilyen fogja lezúzni az autódat utána meg elsunnyogni... borjú nő.

  94. Christian Adam

   Valaki azt elmesélhetné nekem, hogy egy ilyen kocsin hogyan lehet műszaki?

  95. Robert Irimias

   miféle nepper az amelyik behoz egy ilyen rozsdahalmot? am alkatrésznek még talán megveszik!

  96. semetka89

   Kedvenc részem a fagyálló mérése :D

  97. Krisztián Kovács

   Ezert van itthon ennyi bontoszokeveny. mert mindenki olcso autokat akar venni... es az adoja is toredeke mint egy ujnak. volt egy cikkben hogy nem kene szocialis kerdest csinalni az autozasbol akinek nincs penze autora csak ilyenre az NE vehessen ilyen autot.. de ide mindent be lehet hozni...

  98. Tamás Molnár

   Ez egy überkretén, segédmunkás,bölcsész,szociológus,vagy tanítóképzős városi hulladék.

  99. Rain Cube

   Igényes a lány, akár a kocsija. Értem én, hogy nem az autódtól leszel valaki, de egy retekbe semmiképp sem ülök be. Eszi a rozsda, ütött-kopott, toldozott-foldozott, na meg az a kormánykerék ragad a kosztól így ránézésre is. Brrrr..... És ehhez a vizuális szennyezéshez még csak a kocsi alá se kell nézni, elég csak egy 5-10 másodperces körbejárás.

  100. Tibor Mohácsi

   sose fogom megérteni h aki nem ért az autokhoz miért vesz egyedül autot ???? ráadásul 1 szarkupacot